fbpx

Med norskutviklet teknologi leveres Timegrip som SaaS til varehandelskjeder i mer enn 10 land. Med automatiserte og stabile integrasjoner sørger Timegrip for å bringe presise og relevante data til og fra andre kjernesystemer, forretningsapplikasjoner og helt ut til brukerne i det de utfører sine prosesser og rutiner for bemanning, timeregistrering og lønn.

Integrasjoner

Vi har erfaring og støtte for integrasjoner med en rekke andre systemer.

Med automatiserte og stabile integrasjoner sørger Timegrip for å bringe presise og relevante data til og fra andre kjernesystemer, forretningsapplikasjoner og helt ut til brukerne i det de utfører sine prosesser og rutiner for bemanning, timeregistrering og lønn.

iStock-1149749384 copy

Timegrips integrasjonsmotor tilbyr tjenester for både synkron og asynkron datautveksling. Dettte gjennom REST API, JSON, Soap Web Tjenester, FTP(S) med CSV- og XML-filer, og andre standardiserte og ikke-standardiserte filformater og protokoller som HTTP(S) og/eller TCP.

  • Integrasjoner med HR – systemer eller lønnssystemer for å populere Timegrip tjenesten automatisk med medarbeider Masterdata
  • Integrasjoner med produktivitetessystemer, Business Intelligence sytemer eller Datavarehus for å populere dem med data fra Timegrip, eller for å fremstille din bedrift sine unike måltall i Timegrip eller kombinert med data fra din Timegrip tjeneste.
  • Integrasjoner gjøres utifra de kapabiliteter som 3. part systemet byr på. Det være seg asyncront med  csv filer  eller synkront ved å benytte Timegrip sitt rikholdige bibliotek av API`er.
Se alle funksjoner