fbpx

Personvernerklæring for mobilapp

Timegrip AS tilbyr Timegrip-appen for bedrifter «som den er» og uten direkte kostnader for sluttbruker. På denne siden gir vi deg, som besøkende på vårt nettsted, informasjon om våre retningslinger for innsamling, bruk og videreformidling av personopplysninger om de som bruker appen.

Hvis du velger å bruke appen, samtykker du i at personopplysninger samles innog brukes i henhold til denne policyen. Vi samler inn personopplysninger for å kunne tilby og forbedre appen. Dine personopplysninger vil ikke bli brukt eller videreformidlet til andre enn det som er beskrevet i denne policyen. Med mindre noe annet er oppgitt, gjelder alle våre vilkår i denne policyen for både IOS- og Android-versjonen av Timegrip appen.

Loggdata

Når du bruker appen, samler vi inn opplysninger fra din telefon (via tredjepartsleverandør) i tilfelle feil i appen. Slike opplysninger kalles loggdata. Loggdata kan for eksempel omfatte brukernavnet ditt i appen, navn på enheten, versjon av operativsystem, konfigurasjon av appen, dato og klokkeslett for når appen er brukt, samt annen statistikk.

Leverandør av tjenester og teknologi

Vi kan benytte tredjepartsleverandører (bedrifter og enkeltpersoner) for å kunne gjøre følgende:

  • levere tjenestene våre
  • levere tjenester på våre vegne
  • tilby støttetjenester
  • analysere hvordan våre tjenester blir brukt

Slike tredjeparter har begrenset tilgang til personopplysningene til de som bruker appen. Tredjepartene har behov for personopplysninger for å kunne utføre oppgaver på våre vegne. Tredjepartene har imidlertid forpliktet seg til å ikke videreformidle eller benytte personopplysninger til andre formål.

Endringer i denne personvernpolicyen

Fra tid til annen kan vi oppdatere personvernpolicyen for app. Vi anbefaler at du besøker denne siden med jevne mellomrom for å holde deg oppdatert på eventuelle endringer. Vi varlser deg om nye endringer ved å publisere den nye personvernpolicyen på denne siden. Nye endringer trer i kraft umiddelbart etter at de er publisert på denne siden.

Ta kontakt hvis du har spørsmål eller forslag vedrørende denne personvernpolicyen.

Timegrip, August 2020.