Circle K

Håndtering av alle timene som registreres i appen, samt fravær og sykdomsoppfølging går som en lek. Vi sparer enormt mye tid

Circle K Stasjonen på Minnesund er tilpasset familier, barn, yrkessjåfører, el-bilister og alle som trenger påfyll mens de ferdes langs veien. Stasjonen har tjenester for alle, enten de vil spise, hvile, arbeide, leke, lade batteriene eller fylle drivstoff.

Stasjonen har sitteplasser der man kan spise inne og ute, lekerom for barn, trådløst nett, og godt med parkeringsplasser. Her skal alle våre gjester ta pausene sine og slappe av med litt påfyll fra et rikt og ferskt utvalg av deilig mat, kaffe av høy kvalitet og annen drikke.

24/7

Alt hos oss her på Circle K Minnesund handler om service og kundeopplevelse. Hos oss skal alle våre gjester som tar seg en pause langs veien erfare at vi elsker arbeidsplassen vår og alle tjenestene vi leverer til dem når de har gitt oss den tilliten å stoppe hos oss. Det være seg rene pumper og «forcourt», lekre og ferske retter «to go» eller spise her, samt tiltrekkende toaletter og oppholdsrom.

Å drive en døgnåpen bensinstasjon i Norge i dag kan kanskje fremstå som trivielt for noen, men vi er en høyteknologibedrift som er underlagt en rekke myndighetskrav lover og bestemmelser som ikke gjelder alle.

Bemanningsplanlegging.

Selv syntes jeg og mine andre ledere at det var så enkelt å ta i bruk at opplæring ikke var nødvendig. Timegrip er integrert med vår LEAN baserte «Labour Model» så vi får hele tiden støtte i systemet til å planlegge så effektivt som mulig og for å holde så høy servicegrad som mulig, samtidig. I tillegg blir vi varslet av systemet slik at vi overholder hvilebestemmelser og oppfyller alle de ansattes kontrakter.

Da jeg første gang fikk lagt mine hender på Timegrip var jeg solgt.

Timehåndtering.

Håndtering av timene som registreres i appen, samt fravær og sykdomsoppfølging går som en lek. Vi sparer enormt mye tid. Her på Circle K Minnesund er vi en ung gjeng som jobber sammen natt og dag, og blant de yngre «millenials» er det ikke så stor tålmodighet og rom for å vente.

At alle vaktplaner, endringer og timelister er tilgjengelig i appen umiddelbart gjør at vi sammen blir raskere i et helt transparent system der alle har en felles sannhet om hva som skal skje når og for hvem.

Kom innom.

Jeg kan fortsette lenge om hvordan Timegrip har gjort hverdagen vår enklere. Men kom heller innom neste gang du er på veien forbi, så slår vi av en prat.

Bjørn Sindre Myhr, Station Manager

Følg oss her:

www.circlek.no

https://nb-no.facebook.com/pg/Circle-K-Minnesund-230178870412029