fbpx

Made in Norway

Timegrip er et 100% norskeid og norskdrevet selskap. Eierne er de samme tre menneskene som grunnla selskapet og de er fortsatt i aller høyeste grad operative i selskapet.

All produktutvikling og prosjektleveranser skjer fra selskapets lokaler i Oslo, og alle tjenestene hostes, driftes og distribueres over internett fra skyplattformen lokalisert i Oslo. Som det ikke helt norske firmanavnet tilsier, har Timegrip hele tiden hatt internasjonale ambisjoner. Når internett ikke har noen grenser, hvorfor skal vi bry oss om nasjonale grenser?

Hvilke utfordringer kan vi løse for våre kunder i dag?

Vi velger å se muligheter der andre ser begrensninger. Timegrips tjenester og apper er i produksjon i mer enn 12 land, og benyttes daglig av mer enn 11.000 avdelingsledere og mer enn 150.000 ansatte i en rekke bransjer.

På vår reise har vi hjulpet våre kunder å bli compliant med kollektivavtaler og nasjonale arbeidsmiljølover, avtaler vi aldri har hørt om før de er blitt lagt frem for oss. Vi har integrert med store internasjonale og små lokale IT-systemer vi ikke visste eksisterte. Vi går på jobb hver dag som om det er den første.